Ασφάλεια-Οχημάτων-Γενικό-planoasfalei.gr_

Λίγα λόγια σχετικά με την

Ασφάλιση Οχημάτων

Η ασφάλιση οχήματος είναι ένα είδος ασφάλισης που παρέχει οικονομική προστασία σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλης ζημιάς σε όχημα. Σκοπός της ασφάλισης οχήματος είναι η προστασία του ιδιοκτήτη ή του οδηγού του οχήματος από οικονομικές ζημίες που μπορεί να προκύψουν λόγω απροσδόκητων γεγονότων όπως ατυχήματα, κλοπές ή φυσικές καταστροφές. 
Υπάρχουν διάφοροι τύποι ασφαλιστηρίων συμβολαίων οχημάτων, το καθένα με τις δικές του επιλογές κάλυψης και πλεονεκτήματα. Η ασφάλιση αστικής ευθύνης είναι το βασικότερο είδος ασφάλισης οχήματος, το οποίο καλύπτει ζημιές και τραυματισμούς που προκαλούνται σε άλλα άτομα σε περίπτωση ατυχήματος όπου διαπιστωθεί ότι φταίει ο αντισυμβαλλόμενος.
 Η  ασφάλιση πυρός κλοπής , καλύπτει ζημιές στο όχημα του ασφαλισμένου  που δεν είναι αποτέλεσμα σύγκρουσης, όπως κλοπή, πυρκαγιά ή φυσικές καταστροφές.
 Η ασφάλεια ιδίων ζημιών (μικτή) καλύπτει ζημιές στο όχημα του  ασφαλισμένου με  μία  απαλλαγή ,  σε περίπτωση ατυχήματος, ανεξάρτητα από το ποιος φταίει.

Ασφάλεια-Οχημάτων-Γενικό-1-planoasfaleia.gr_
FAQs-φώτο-Οχημάτων-planoasfaleia.gr_

FAQ's

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Εδώ Θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τις Ασφαλίσεις Οχημάτων

Α: Το κόστος της ασφάλισης του οχήματος εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία, το ιστορικό οδήγησης, η τοποθεσία, ο τύπος του οχήματος και το επίπεδο κάλυψης. Οι νεότεροι οδηγοί και όσοι έχουν ιστορικό ατυχημάτων ή παραβάσεων κυκλοφορίας συνήθως πληρώνουν περισσότερα για την ασφάλιση. Η τοποθεσία σας μπορεί επίσης να επηρεάσει τα ασφάλιστρά σας, καθώς οι περιοχές με υψηλότερα ποσοστά ατυχημάτων ή κλοπών μπορεί να είναι πιο δαπανηρή η ασφάλιση. Τέλος, ο τύπος του οχήματος που διαθέτετε μπορεί επίσης να επηρεάσει το κόστος ασφάλισής σας, καθώς τα αυτοκίνητα με υψηλότερες αξίες ή αυτά που είναι πιο ακριβά στην επισκευή ενδέχεται να έχουν υψηλότερα ασφάλιστρα.

Α: Η απλή κάλυψη συνήθως καλύπτει ζημιές στο όχημά τρίτου που προκύπτουν από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο και είστε υπαίτιος , ενώ η μικτή κάλυψη καλύπτει ζημιές που συμβαίνουν στο όχημά σας από συμβάντα σύγκρουσης και ευθύνεστε εσείς , αλλά καλύπτει και κλοπή, βανδαλισμό ή συμβάντα που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες. Η απλή κάλυψη είναι συνήθως πιο οικονομική από την ολοκληρωμένη κάλυψη μικτής , αλλά η δεύτερη μπορεί να είναι απαραίτητη εάν έχετε δάνειο ή μίσθωση για το αυτοκίνητό σας. Η ολοκληρωμένη κάλυψη είναι προαιρετική, αλλά μπορεί να προσφέρει επιπλέον ηρεμία εάν θέλετε να προστατέψετε το όχημά σας από ένα ευρύτερο φάσμα κινδύνων.

PLANOASFALEIA.GR

Επιλέξτε την Υπηρεσία που σας ταιριάζει

Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Η ασφαλιστική μας εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, παρέχοντας στους πελάτες μας κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Copyright 2023, Psomiadis.eu. All Rights Reserved