Ασφάλεια Κατοικίας Αρχική planoasfaleia.gr

PLANOASFALEIA.GR

Καλύψεις

Λίγα λόγια σχετικά με τις

Ασφαλίσεις Κατοικιών

 Η ασφάλιση κατοικίας είναι ένας τύπος ασφαλιστηρίου συμβολαίου που παρέχει οικονομική προστασία για την κατοικία σας σε περίπτωση απρόβλεπτων περιστάσεων. Αυτό το ασφαλιστήριο συμβόλαιο καλύπτει το κόστος επισκευής ή ανοικοδόμησης του σπιτιού σας σε περίπτωση που καταστραφεί λόγω φυσικών καταστροφών όπως σεισμοί, τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι , κατολισθήσεις ή ατυχήματα πυρκαγιάς.Επίσης  καλύπτονται  ζημιές από  διαρροή   σωληνώσεων.
 Η ασφάλιση κατοικίας καλύπτει επίσης ζημιές που προκαλούνται από κλοπή ή βανδαλισμό, καθώς και τυχόν αξιώσεις αστικής ευθύνης εναντίον σας ως ιδιοκτήτης σπιτιού. Αξιώσεις αστικής ευθύνης μπορεί να προκύψουν εάν κάποιος τραυματιστεί ενώ βρίσκεστε στην ιδιοκτησία σας ή εάν η περιουσία σας προκαλέσει ζημιά στην ιδιοκτησία κάποιου άλλου.
 Συνοπτικά, η ασφάλεια κατοικίας παρέχει οικονομική προστασία για την κατοικία σας, καλύπτοντας ζημιές που προκαλούνται από φυσικές καταστροφές, κλοπές, βανδαλισμούς και αξιώσεις αστικής ευθύνης. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το  κατάλληλο  με  τις  ανάγκες  σας πρόγραμμα  και να διασφαλίσετε ότι παρέχει επαρκή κάλυψη για το σπίτι και τα υπάρχοντά σας.
 Θυμηθείτε ασφαλίζοντας  την  κατοικία  σας έναντι  των  κινδύνων  πυρκαγιάς  και  φυσικών  καταστροφών θα  έχετε  10%  έκπτωση  στον  ΕΝΦΙΑ. Σύμφωνα  με  το νόμο 5045/2023 (ΦΕΚ Α’ 136/29.7.2023), με την προσθήκη στην παρ.7Ζ στο άρθρο 3 του ν. 4223/2013,  ο εν λόγω νόμος προβλέπει ότι από το έτος 2024, ο ΕΝ.Φ.Ι.Α. μειώνεται κατά δέκα τοις εκατό (10%) για κάθε κατοικία φυσικού προσώπου που ασφαλίζεται σε ασφαλιστική επιχείρηση εγγεγραμμένη στο Μητρώο Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, που τηρείται στη Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης της Τράπεζας της Ελλάδος, για φυσικές καταστροφές (πυρκαγιά από δάσος, πλημμύρα, σεισμό), εφόσον η ασφάλιση καλύπτει το σύνολο (100%) της αξίας του ακινήτου.

Ασφάλεια-Κατοικίας-Γενικό2-planoasfaleia.gr_
Ασφαλίσεις Κατοικιών 10
FAQs-φώτο-Κατοικία-planoasfaleia.gr_

FAQ's

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Εδώ Θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τις ασφαλίσεις Κατοικιών

Α: Η κάλυψη αστικής ευθύνης στην ασφάλεια κατοικίας σας προστατεύει εάν κάποιος τραυματιστεί στην ιδιοκτησία σας και έχει απαίτηση αποζημίωση. Μπορεί επίσης να παρέχει κάλυψη εάν εσείς ή κάποιο μέλος της οικογένειας καταστρέψετε κατά λάθος την ιδιοκτησία κάποιου άλλου.

Α: Ορισμένες κοινές εξαιρέσεις στα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίας περιλαμβάνουν ζημιές που προκαλούνται από σωληνώσεις παλαιότερες των 30 ετών , ζημιές από υγρασίες και ζημιές που οφείλονται σε αστοχία υλικού ή από έλλειψη συντήρησης.

Α: Είναι η ασφάλιση σε αξία μικρότερη της τρέχουσας κατασκευαστικής και θα πρέπει να αποφεύγεται γιατί σε περίπτωση αποζημίωσης θα δοθεί το ποσοστό αποζημίωσης ίδιο με το ποσοστό ασφάλισης.Για παράδειγμα κατοικία 100 τ.μ. αν ασφαλιστεί για 70.000€ αντί για 140.000€ που καλύπτει την τρέχουσα κατασκευαστική αξία και προκύψει καλυπτόμενη ζημιά με απαίτηση 10.000€ θα δοθεί το 50% της αποζημίωσης.

PLANOASFALEIA.GR

Επιλέξτε την Υπηρεσία που σας ταιριάζει

Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Η ασφαλιστική μας εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, παρέχοντας στους πελάτες μας κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Copyright 2023, Psomiadis.eu. All Rights Reserved