Λίγα λόγια σχετικά με την

Ασφάλιση Φορτηγών

Η ασφάλιση φορτηγών είναι βασικό συστατικό κάθε επιχείρησης  που  διαθέτει φορτηγά , είτε  ένα μόνο φορτηγό είτε έναν στόλο οχημάτων. Αυτός ο τύπος ασφάλισης παρέχει προστασία για το όχημα, το φορτίο και την ευθύνη ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.
 Η ασφάλιση φορτηγών συνήθως καλύπτει μια σειρά κινδύνων, όπως ζημιά στο όχημα λόγω ατυχήματος, κλοπής, πυρκαγιάς ή φυσικών καταστροφών. Καλύπτει επίσης το φορτίο που μεταφέρεται, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει αγαθά όπως πρώτες ύλες, τελικά προϊόντα ή επικίνδυνα υλικά. Η κάλυψη αστικής ευθύνης αποτελεί επίσης βασικό στοιχείο της ασφάλισης , η οποία προστατεύει την επιχείρηση σε περίπτωση ατυχήματος που αφορά το φορτηγό και το φορτίο του.
 Είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις που έχουν φορτηγά  να συνεργάζονται με έναν αξιόπιστο πάροχο ασφάλισης για να διασφαλίσουν ότι έχουν τη σωστή κάλυψη για τις ανάγκες τους. Ένας έμπειρος ασφαλιστικός πράκτορας μπορεί να βοηθήσει στην αξιολόγηση των κινδύνων και να συστήσει την κατάλληλη κάλυψη για την προστασία της επιχείρησης και των περιουσιακών της στοιχείων.
 Τα φορτηγά διακρίνονται  στα  ιδιωτικής  χρήσης  και  δημόσιας  χρήσης .Τα  φορτηγά  δημόσιας  χρήσης  διακρίνονται  σε  εθνικών  μεταφορών  και  διεθνών  μεταφορών με  τράκτορα και  ρυμουλκόμενο όχημα που  φέρει διαφορετική  πινακίδα.

Ασφάλεια-Φορτηγών-Γενικό1-planoasfaleia.gr_
FAQs-φώτο-Οχημάτων-planoasfaleia.gr_

FAQ's

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Εδώ Θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τις Ασφαλίσεις Φορτηγών

Α: Ναι, η ασφάλιση φορτηγών απαιτείται από το νόμο για αστική ευθύνη στα επαγγελματικά οχήματα.

Α: Η κάλυψη φορτίου προστατεύει τα εμπορεύματα που μεταφέρονται με το φορτηγό σε περίπτωση απώλειας ή ζημιάς.

PLANOASFALEIA.GR

Επιλέξτε την Υπηρεσία που σας ταιριάζει

Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Η ασφαλιστική μας εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, παρέχοντας στους πελάτες μας κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Copyright 2023, Psomiadis.eu. All Rights Reserved