Ασφάλεια-Αυτοκινήτων-Γενικό-planoasfaleia.gr_

Λίγα λόγια σχετικά με την

Ασφάλιση Αυτοκινήτων

 Η Ασφάλιση Αυτοκινήτων είναι ένα είδος ασφάλισης που παρέχει οικονομική προστασία σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλης ζημιάς σε ένα αυτοκίνητο. Είναι  υποχρεωτική σε όλες τις  χώρες για τους οδηγούς να έχουν ασφάλιση αυτοκινήτου πριν οδηγήσουν σε δημόσιους δρόμους.
 Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου διατίθενται σε διάφορες μορφές, το καθένα με τις δικές του επιλογές κάλυψης και πλεονεκτήματα. Το κατώτατο όριο στην ασφαλιστική κάλυψη αστικής  ευθύνης ορίζεται σε 1.300.000 ευρώ ανά θύμα για τις σωματικές βλάβες και αντίστοιχα επίσης σε 1.300.000 ευρώ για τις υλικές ζημιές.
 Ο βασικότερος τύπος ασφάλισης αυτοκινήτου είναι η ασφάλεια αστικής ευθύνης, η οποία καλύπτει ζημιές και τραυματισμούς που προκαλούνται σε άλλα άτομα σε περίπτωση ατυχήματος όπου διαπιστωθεί ότι φταίει ο αντισυμβαλλόμενος.
 Όταν αγοράζετε ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις επιλογές κάλυψης και το κόστος του συμβολαίου. Το κόστος του συμβολαίου θα ποικίλλει ανάλογα με παράγοντες όπως ο τύπος του αυτοκινήτου που ασφαλίζεται, η ηλικία του οδηγού και το ιστορικό οδήγησης και το επίπεδο κάλυψης που θα επιλεγεί.
Οι περισσότερες ασφαλιστικές διαθέτουν ειδικά πακέτα για την ασφάλιση υβριδικών και ηλεκτρικών οχημάτων.
 Μην ξεχνάτε για ταξίδι στο εξωτερικό είναι απαραίτητη η έκδοση πιστοποιητικού διεθνούς ασφάλισης που είναι  δωρεάν (πράσινη κάρτα).
 Αν διαθέτετε τρέιλερ πρέπει να έχετε άδεια για το τρέιλερ και τη σχετική ασφάλιση.

Ασφάλεια-Αυτοκινήτων-Γενικό-1-planoasfaleia.gr_
FAQs-φώτο-Αθτοκίνητο-planoasfaleia.gr_

FAQ's

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Εδώ Θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τις Ασφαλίσεις Αυτοκινήτων

Α: Το ποσό της ασφάλισης αυτοκινήτου που χρειάζεστε εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η αξία του οχήματός σας, οι οδηγικές σας συνήθειες και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζετε. Είναι σημαντικό να έχετε αρκετή κάλυψη ευθύνης για να προστατεύσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία σε περίπτωση που είστε υπόχρεοι αποζημίωσης, αλλά όχι τόσο ώστε να πληρώνετε για περιττή κάλυψη. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο σύγκρουσης και ολοκληρωμένης κάλυψης με βάση την ηλικία και την κατάσταση του οχήματός σας, καθώς και τον προϋπολογισμό σας.

Α: Το ασφάλιστρο για την ασφάλιση του αυτοκίνητου σας επηρεάζεται από τους εξής παράγοντες όπως την ηλικία του οδηγού, τα χαρακτηριστικά του οχήματος (π.χ. κυβικά, ιπποδύναμη, αξία, έτος κατασκευής κλπ.), το ιστορικό ζημιών του ασφαλισμένου, τον τρόπο πληρωμής των ασφαλίστρων, τη γεωγραφική περιοχή κυκλοφορίας του οχήματος, και το πλαίσιο των προαιρετικών ασφαλιστικών καλύψεων που παρέχονται πέραν της υποχρεωτικής ασφάλισης αυτοκινήτου. Είμαστε οι καταλληλότεροι για να σας προτείνουμε το ιδανικό ασφαλιστικό πρόγραμμα, καθώς λαμβάνουμε υπόψη την πλήρη αξιολόγηση των κρίσιμων παραγόντων κινδύνου που επηρεάζουν το κόστος των ασφαλίστρων, προσφέροντας αξιόπιστες καλύψεις που θα προστατεύουν τα συμφέροντά σας. Διαθέτουμε όλα τα εκπτωτικά προγράμματα των ασφαλιστικών εταιριών για να εξοικονομήσετε ασφάλιστρα.

Α: Από ένα μήνα έως ένα έτος. Στα ετήσια ασφαλιστήρια παρέχεται η μεγαλύτερη έκπτωση.

Α: Ισχύει επασφάλιστρο νέου σε δίπλωμα οδηγού για μικρότερο του έτους , νέου σε ηλικία οδηγού με όριο κάτω των 23 ετών αλλά και κάτω των 25 ετών σε μερικές ασφαλιστικές , όπως και για ηλικίες άνω των 70 ετών.

PLANOASFALEIA.GR

Επιλέξτε την Υπηρεσία που σας ταιριάζει

Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Η ασφαλιστική μας εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, παρέχοντας στους πελάτες μας κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Copyright 2023, Psomiadis.eu. All Rights Reserved