Λίγα λόγια σχετικά με την

Πρωτοβάθμια Ασφάλιση

Η Ασφάλιση της Πρωτοβάθμιας περίθαλψης, γνωστή και ως Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη, αποτελεί ένα αναγκαίο και ουσιαστικό κομμάτι του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Αποσκοπεί στην παροχή προσιτής και υψηλής ποιότητας φροντίδας υγείας στους ασφαλιζόμενους πολίτες, εκτός νοσοκομείων, καλύπτοντας μια σειρά από ιατρικές υπηρεσίες . Ας μην ξεχνάμε το ρητό «κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν» . Μπορεί να δοθεί και σε όσους έχουν ιατρικό ιστορικό , άρα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη παρακολούθησης με εξετάσεις.Τα προγράμματα συνεργάζονται με δίκτυο πανελλαδικής κάλυψης.  
Οι ιατρικές επισκέψεις αποτελούν ένα βασικό στοιχείο της Πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται γιατρούς, προκειμένου να λάβουν την αναγκαία ιατρική φροντίδα.
 Η πρωτοβάθμια περίθαλψη περιλαμβάνει επίσης διαγνωστικές εξετάσεις. Οι ασφαλισμένοι έχουν την δυνατότητα να υποβληθούν σε διάφορες εξετάσεις, όπως αιματολογικές, ακτινογραφίες, υπερήχους , αξονικές , μαγνητικές και κάθε άλλη εξέταση προκειμένου να ανιχνεύσουν πιθανές παθήσεις και να λάβουν την κατάλληλη θεραπεία , όπως και κατ΄οίκον νοσηλεία .
 Το Check-Up αποτελεί σημαντικό μέρος της περίθαλψης, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της υγείας του ασφαλισμένου.
 Επιπλέον, η Πρωτοβάθμια Περίθαλψη παρέχει φυσιοθεραπείες για αποκατάσταση τραυματισμών ή βελτίωση της κινητικότητας και της λειτουργίας του σώματος.
 Τέλος, η κάλυψη περιλαμβάνει την παροχή κάθε ιατρικής πράξης που δεν απαιτεί την εισαγωγή του ασφαλισμένου σε νοσηλευτικό ίδρυμα για πάνω από 24 ώρες. Έτσι, οι ασφαλισμένοι λαμβάνουν ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Πρωτοβάθμια-Ασφάλεια-Υγείας-Γενικό-planoasfaleia.gr_
Heart png-PhotoRoom
FAQs-φώτο-έως-80-planoasfaleia.gr_

FAQ's

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Εδώ Θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με την Πρωτοβάθμια Ασφάλιση

 

Α: Η ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης καλύπτει τις ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις σε διαγνωστικά κέντρα ενώ η ασφάλιση δευτεροβάθμιας περίθαλψης καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας σε ιδιωτικό νοσηλευτικό θεραπευτήριο και τα έκτακτα περιστατικά.

Α: Η ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης συνήθως καλύπτει μια σειρά από ιατρικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων επισκέψεων γιατρού, συνταγογράφηση φαρμάκων, εργαστηριακών εξετάσεων και διαγνωστικών διαδικασιών. Η συγκεκριμένη κάλυψη θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε και τα προσφερόμενα οφέλη.

PLANOASFALEIAS.GR

Επιλέξτε την Υπηρεσία που σας ταιριάζει

Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Η ασφαλιστική μας εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, παρέχοντας στους πελάτες μας κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Copyright 2023, Psomiadis.eu. All Rights Reserved