Λίγα λόγια σχετικά με τις

Ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού επιχειρήσεων

Η ομαδική ασφάλιση εκτός από το να αναπληρώνει τις ελλείψεις της κοινωνικής ασφάλισης διευρύνει τις παροχές των εργαζομένων και αποτελεί ισχυρό κίνητρο για τα άξια και ικανά στελέχη της αγοράς που θέλει να προσελκύσει και να διατηρήσει μια επιχείρηση. Ενδυναμώνει τη σχέση του προσωπικού με τον εργοδότη και βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας. Για την επιχείρηση το κέρδος με την ομαδική ασφάλιση είναι διπλό: Ανταμοίβει τους ανθρώπους της και έχει φοροαπαλλαγή στα ασφάλιστρα που καταβάλει.

Ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού επιχειρήσεων 2
Q&A Ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού επιχειρήσεων

FAQ's

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Εδώ Θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τις Ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού επιχειρήσεων

Α: Ναι μπορεί να προσθέσει τα μέλη της οικογένειάς του καταβάλλοντας ένα μικρό ασφάλιστρο εκτός αν υπάρχει συμφωνία με τον εργοδότη να καλύπτονται από την επιχείρηση τα ασφάλιστρα των εξαρτώμενων μελών.

Α: Δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν φορολογείται ούτε η αποζημίωση ομαδικού υγείας ούτε το προϊόν εξαγοράς ενός ομαδικού προγράμματος Ισχύει φοροαπαλλαγή όπως στον εργοδότη.

Α: Μπορεί να έχει διαφορετικές κατηγορίες εργαζομένων με διαφορετικές παροχές . Για παράδειγμα οι εργαζόμενοι σε εξωτερικές εργασίες έχουν διαφορετικές ανάγκες από τους υπαλλήλους γραφείων.

Α: Μπορούν να δοθούν ομαδικά προγράμματα σε συλλόγους και σωματεία , αθλητικές ομάδες , εκπαιδευτήρια κ.ά.

PLANOASFALEIA.GR

Επιλέξτε την Υπηρεσία που σας ταιριάζει

Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Η ασφαλιστική μας εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, παρέχοντας στους πελάτες μας κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Copyright 2023, Psomiadis.eu. All Rights Reserved