Ασφάλιση οικογενειακής προστασίας

Λίγα λόγια σχετικά με την

Ασφάλιση οικογενειακής προστασίας

 Το ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα σήμερα είναι αναδιανεμητικό που σημαίνει οι συντάξεις της σημερινής γενιάς πληρώνονται από τις εισφορές των εργαζομένων σήμερα και από τον κρατικό προϋπολογισμό. Η ανεργία, η ανασφάλιστη εργασία, η αύξηση του προσδόκιμου χρόνου ζωής και η υπογεννητικότητα οδηγούν σε ραγδαίες αλλαγές τα επόμενα χρόνια με το ασφαλιστικό σύστημα να οδεύει σε κεφαλαιοποιητικό χαρακτήρα που σημαίνει ατομικούς λογαριασμούς ασφάλισης και σύνταξη με βάση τις εισφορές του ασφαλισμένου πέραν της εθνικής σύνταξης. 
 Οι διαδοχικές μειώσεις κάνουν την ιδιωτική ασφάλιση σύνταξης αναγκαία για την εξασφάλιση συμπληρωματικής σύνταξης η οποία σε συνδυασμό με την εθνική σύνταξη και την αναλογική βάση εισφορών να εξασφαλίζουν αξιοπρεπή διαβίωση στα χρόνια της συνταξιοδότησης.
 Επίσης το κόστος σπουδών σήμερα είναι πηγή άγχους για τους γονείς γιατί απαιτεί ένα σημαντικό κεφάλαιο είτε σπουδάσει κανείς σε ελληνικό πανεπιστήμιο είτε στο εξωτερικό.

Ασφάλιση οικογενειακής προστασίας 2
Q&A Ασφάλιση οικογενειακής προστασίας

FAQ's

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Εδώ Θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με την Ασφάλιση οικογενειακής προστασίας

Α: Στις ομαδικές ασφαλίσεις συνήθως η ασφάλιση ζωής καλύπτει κεφάλαιο 5.000 - 10.000€ ή κάποιους μηνιαίους μισθούς 10 - 20 κατά κανόνα. Αν ο εργοδότης καταργήσει το ομαδικό πρόγραμμα ή μειώσει τις παροχές ή αν αλλάξει ο εργοδότης μόνο με ένα ατομικό ασφαλιστήριο είναι εξασφαλισμένη μια οικογένεια.

PLANOASFALEIA.GR

Επιλέξτε την Υπηρεσία που σας ταιριάζει

Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Η ασφαλιστική μας εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, παρέχοντας στους πελάτες μας κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Copyright 2023, Psomiadis.eu. All Rights Reserved