Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών και αιολικών εγκαταστάσεων

PLANOASFALEIA.GR

Καλύψεις κατά τη λειτουργία

Λίγα λόγια σχετικά με την

Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών και αιολικών εγκαταστάσεων

 Η ανάπτυξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας τα τελευταία χρόνια πέρα από τα οφέλη στο περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη σημαίνει την επένδυση σημαντικών κεφαλαίων. Μια φωτοβολταϊκή εγκατάσταση είτε είναι οικιακή είτε επαγγελματική μεσαίας και μεγάλης ισχύος χρειάζεται ασφάλιση και κατά την κατασκευή της και κατά τη λειτουργία της. Τα φωτοβολταϊκά διακρίνονται σε συμβατικά με συμφωνημένη ταρίφα και σε αυτοπαραγωγής (net metering).
 Κατά τη συναρμολόγηση  συνήθως ασφαλίζεται το έργο κατά παντός κινδύνου και για αστική ευθύνη έναντι τρίτων. Κατά τη λειτουργία καλύπτεται η μονάδα έναντι πυρκαγιάς, μηχανικών βλαβών, απώλεια εσόδων και αστικής ευθύνης προς τρίτους.

Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών και αιολικών εγκαταστάσεων 2

FAQ's

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Εδώ Θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με την Ασφάλιση Φωτοβολταϊκών και αιολικών εγκαταστάσεων

Α: Για φωτοβολταϊκό στέγης 10kw με κόστος κατασκευής και 15.000€ πλήρης κάλυψη με απώλεια κερδών ενδεικτικό ασφάλιστρο 100€ το χρόνο.

Α: Οι απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλισης είναι το φωτοβολταϊκό να είναι εγκατεστημένο με νόμιμο τρόπο, να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλούς λειτουργίας και πρόληψης κατά ζημιών, να υπάρχει πλήρης περίφραξη του οικοπέδου που είναι εγκατεστημένο για τα επαγγελματικά και να γίνεται η προβλεπόμενη συντήρηση.

PLANOASFALEIA.GR

Επιλέξτε την Υπηρεσία που σας ταιριάζει

Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Η ασφαλιστική μας εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, παρέχοντας στους πελάτες μας κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Copyright 2023, Psomiadis.eu. All Rights Reserved