Ασφάλεια-Ξενοδοχείου-planoasfaleia.gr-Γενικο-4
Ασφάλεια-Ξενοδοχείου-planoasfaleia.gr-Γενικο-3

PLANOASFALEIA.GR

Καλύψεις

Λίγα λόγια σχετικά με την

Ασφάλιση Ξενοδοχείων

Ως ιδιοκτήτης ή διευθυντής ξενοδοχείου, είναι σημαντικό να προστατεύετε την επιχείρηση και τα περιουσιακά σας στοιχεία με την ασφάλιση ξενοδοχείου. Η ασφάλιση ξενοδοχείων είναι ένας τύπος εμπορικής ασφάλισης που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει κάλυψη για τους μοναδικούς κινδύνους που σχετίζονται με τον κλάδο της φιλοξενίας.
 Στην εταιρεία σας, καταλαβαίνουμε ότι το ξενοδοχείο σας δεν είναι απλώς ένα κτίριο, είναι μια επιχείρηση. Γι’ αυτό προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο ασφαλιστήριο συμβόλαιο ξενοδοχείου που μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες του ακινήτου σας. Η πολιτική μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων ζημιών περιουσίας, αξιώσεων ευθύνης και απώλειας εισοδήματος λόγω διακοπής της επιχείρησης.
 Η κάλυψη ζημιών ιδιοκτησίας περιλαμβάνει προστασία για ζημιές στο κτίριο και στο περιεχόμενο του ξενοδοχείου σας, συμπεριλαμβανομένων των επίπλων, των εξαρτημάτων και του εξοπλισμού.

Ασφάλεια-Ξενοδοχείου-Γενικό2-planoasfaleia.gr_
FAQs-φώτο-Ξενοδοχεία-planoasfaleia.gr_

FAQ's

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Εδώ Θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τις Ασφαλίσεις Ξενοδοχείων

Α: Το κόστος της ασφάλισης ξενοδοχείου ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος και η τοποθεσία του ξενοδοχείου, οι τύποι κάλυψης που απαιτούνται και το ιστορικό απαιτήσεων του ξενοδοχείου. Γενικά, μεγαλύτερα ξενοδοχεία με περισσότερες ανέσεις και υψηλότερο αριθμό επισκεπτών θα πληρώσουν περισσότερα για ασφάλιση από τα μικρότερα, οικονομικά ξενοδοχεία. Κατά μέσο όρο, η ασφάλιση ξενοδοχείου μπορεί να κοστίσει οπουδήποτε από εκαντοντάδες ευρώ και άνω.

Α: Τα περισσότερα τυπικά ασφαλιστήρια συμβόλαια ξενοδοχείου δεν περιλαμβάνουν κάλυψη για ζημίες που σχετίζονται με πανδημίες ή άλλα παρόμοια γεγονότα. Ωστόσο, ορισμένοι ασφαλιστές έχουν αρχίσει να προσφέρουν ειδική κάλυψη πανδημίας ως πρόσθετο στα ασφαλιστήρια συμβόλαιά τους. Αυτή η κάλυψη περιλαμβάνει συνήθως προστασία από απώλεια εισοδήματος λόγω κλεισίματος με κυβερνητική εντολή, καθώς και δαπάνες που σχετίζονται με τον καθαρισμό και την απολύμανση του ξενοδοχείου μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19. Είναι σημαντικό για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να αναθεωρήσουν προσεκτικά τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά τους και να μιλήσουν με τον ασφαλιστικό πάροχο για να καθορίσουν ποια κάλυψη είναι διαθέσιμη για ζημιές που σχετίζονται με πανδημία.

PLANOASFALEIA.GR

Επιλέξτε την Υπηρεσία που σας ταιριάζει

Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Selected Value: 200
img
Η ασφαλιστική μας εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, παρέχοντας στους πελάτες μας κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Copyright 2023, Psomiadis.eu. All Rights Reserved