Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης με Προσιτό Κόστος 1

Λίγα λόγια σχετικά με την

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης με Προσιτό Κόστος

Συνειδητοποιώντας τη σημασία της πρόσβασης σε υψηλής ποιότητας νοσοκομειακή περίθαλψη χωρίς να αντιμετωπίζονται οικονομικά εμπόδια, είμαστε εδώ για να παρέχουμε μια ασφάλεια που καλύπτει τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας. Η ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης που προσφέρουμε είναι εξειδικευμένη και εύκολα προσβάσιμη, εξασφαλίζοντας την ηρεμία και την ασφάλεια σας σε περιόδους ανάγκης.

Με ανώτατο όριο έως 15.000€ ετησίως ανά άτομο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, και κάλυψη 90% σε δίκλινο δωμάτιο, εξασφαλίζουμε ότι η υγεία σας είναι προστατευμένη σε κάθε περίσταση. Με ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου και άμεση κάλυψη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα οικονομικά θέματα όταν πρόκειται για την υγεία σας.

Επιπλέον, προσφέρουμε επιδόματα τοκετού, κάλυψη πρωτοβάθμιας περίθαλψης από ατύχημα και ασθένεια, ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα σε περίπτωση μη χρήσης του συμβολαίου, χειρουργικό επίδομα, κάλυψη φαρμάκων, καθώς και προστασία για συγγενείς παθήσεων και πλαστικές επεμβάσεις. Με επιμέρους και ολοκληρωμένες καλύψεις, εξασφαλίζουμε ότι είστε καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση.

Μην αφήνετε την υγεία σας στην τύχη. Επιλέξτε την ασφάλεια που παρέχει όχι μόνο προστασία, αλλά και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας.

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης με Προσιτό Κόστος
Heart png-PhotoRoom
FAQs-φώτο-έως-80-planoasfaleia.gr_

FAQ's

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Εδώ Θα δείτε τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με την Πρωτοβάθμια Ασφάλιση

 

Α: Η διαδικασία περιλαμβάνει την εγγραφή στο πρόγραμμα ασφάλισης, την κατανόηση των καλύψεων και των όρων της ασφάλισης, καθώς και την υποβολή απαιτούμενων εγγράφων και αιτήσεων για να λάβει κάποιος τα οφέλη.

Α: Η ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης επικεντρώνεται κυρίως στην κάλυψη των νοσοκομειακών δαπανών, όπως επισκέψεις σε ιατρούς, χειρουργικές επεμβάσεις και φάρμακα, ενώ άλλες μορφές ασφάλισης υγείας μπορεί να καλύπτουν και άλλες ιατρικές ανάγκες, όπως επισκέψεις σε γιατρούς για γενικές εξετάσεις ή προληπτική φροντίδα.

Ανταγωνιστικά Ασφάλιστρα

Πακέτα για Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης με Προσιτό Κόστος

Ετήσιο μικτό ασφάλιστρο για 4μελή οικογένεια 40 ετών -38 ετών -10 ετών -8 ετών στα 446€

Ετήσιο μικτό ασφάλιστρο για 5μελή οικογένεια 55 ετών -52 ετών -22 ετών -19 ετών -16 ετών στα 639€

18-40 Ετών 218,50€ Ετήσια Μικτά Ασφάλιστρα

56-65 ετών 287,50€ Ετήσια Μικτά Ασφάλιστρα

41-55 ετών 247,25€ Ετήσια Μικτά Ασφάλιστρα

Δυνατότητα ασφάλισης και άνω των 65 ετών υπό προϋποθέσεις.

PLANOASFALEIAS.GR

Επιλέξτε την Υπηρεσία που σας ταιριάζει

Selected Value: 10
img
Selected Value: 10
img
Selected Value: 10
img
Selected Value: 10
img
Selected Value: 10
img
Η ασφαλιστική μας εταιρεία έχει κερδίσει τη φήμη ότι είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη, παρέχοντας στους πελάτες μας κάλυψη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Latest Portfolio

Need Any Help? Or Looking For an Agent

Copyright 2023, Psomiadis.eu. All Rights Reserved